Barona och Hubert i samarbete för kompetensbaserade screeningintervjuer

Barona har ingått samarbete med Hubert för att höja kandidatupplevelsen, öka leveranskapaciteten och minska risken för omedveten bias.

Efter en fin tillväxt i verksamheten ser vi ett ökat inflöde av kandidater och vi har fått förtroende att tillsätta fler uppdrag för våra kunder. Som en effekt av vårt stärkta Employer Brand är det rätt läge för Hubert för att fortsätta tillsätta kvalificerade kandidater på ett effektivt sätt.  Johanna Mix Hubert-1

"På Barona har vi ambitionen att skapa en förstklassig och rättvis kandidatupplevelse och genomföra effektiva och kvalitativa leveranser till våra kunder. Med Huberts AI-lösning får vi det vi letat efter och vi tror att det kommer ta vår kandidatupplevelse och kundnöjdhet till nya höjder. Att kombinera det med resursbesparingar är naturligtvis mycket tilltalande. Vi ser verkligen fram emot att se resultaten" Johanna Mix — VD, Barona Sweden

Huberts automatiserade och kompetensbaserade intervjuer har blivit mycket populära inom högvolymsrekrytering på sistone. Med Hubert kan Barona stärka sitt erbjudande mot både kandidater och kunder genom:

  1. Snabbintervjuer direkt vid ansökan

Att kunna delta i en chattbaserad intervju direkt när man söker jobb visar sig inte bara locka fler kandidater utan också minska tillsättningstiden, väntetiden och att omedvetna fördomar påverkar i rekryteringsprocessen.

  1. Mer fokus på högt kvalificerade kandidater

Alla sökande som har genomgått intervjun kommer att få en matchningspoäng som hjälper rekryteraren att spendera mer av sin tid på de bäst lämpade kandidaterna.

  1. Strukturerad och rättvis rekryteringsprocess från början till slut

Att skörda frukterna av strukturerade, kompetensbaserade intervjuer kräver maskinlik disciplin. Hubert kommer både att genomföra intervjuer och utvärdera svar genom ett systematiskt och konsekvent tillvägagångssätt.

”Med tydliga synergier vad gäller ansökningsvolymer, frekvens och roller — är  Barona och Hubert en perfekt match. Vi ser fram emot att hjälpa Barona skapa en sensationell kandidatupplevelse som vi har gjort många gånger tidigare."

Fredrik Östgren, VD Hubert

Mer om fantastiska Hubert hittar ni här:

https://www.hubert.ai/

Topics: screeningintervjuer

Nya Inlägg

Topics

Kontakta oss

Mer om detta ämne

bloggar