Från körsbärsblom till Halloween-pumpa. En hissnande historia.

barona_industrial_halloween.jpg

Samtidigt som körsbärsträden spred sitt rosa skimmer över Kungsträdgården i Stockholm, var det många nya knoppar som började blomma hos oss på Barona. Och det var inte någon nysatsning på snittblommor som vi plötsligt lagt oss till med. Nej, det handlade snarare om alla talanger som vi fick möta och matcha med nya spännande uppdrag.

Innan skolbarnen hunnit sjunga klart ”Den blomstertid nu kommer” hade vi på Barona Industrial etablerat ett nytt samarbete inom hissbranschen. Med en ny Business Manager på plats och med en härlig energi inför varje nytt uppdrag satte vi fart för att hitta talanger som ville arbeta för oss, i en garanterat upplyftande bransch.

Inför urvalsarbetet lärde vi oss allt om hisschakt, linor och hisskorgar och hittade kandidater som var lika nyfikna som vi på vad hissbranschen hade att erbjuda och som såg långsiktighet i sitt kommande arbete. Nyfikenhet och långsiktighet var två ledord som vi letade efter hos våra kandidater. De som sökte var tjejer och killar som hade olika bakgrund och erfarenheter, men med en sak gemensamt - de var sugna på att kavla upp ärmarna och lära sig allt inom hiss!

Lagom till midsommardansen kunde vi börja presentera duktiga och nyfikna kandidater till våra kunder. Det stod snabbt klart att vi levererat med den träffsäkerhet som kunden efterfrågat. Glädjetjut från kandidater varvades med positiva mejl från uppdragsgivaren. Att gå på sommarsemester med en blomsterkrans i håret och avklarad leverans, kändes väldigt bra.

Nu börjar snart höstlöven att falla och morgondimman smyger sig närmare. Vi är tillbaka på kontoret och alla våra duktiga talanger har nu startat sina uppdrag. Vi vill även slå på trumman för våra konsulter; de gör ett strålande jobb och är sååå uppskattade ute på sina arbetsplatsen. Under hösten kommer vi på Barona Industrial att fortsätta utveckla våra nära samarbeten med kunder och konsulter inom branscher som lager, mekanisk verkstad och projektledning och självklart letar vi alltid efter nya affärsmöjligheter.

Så när ditt företag behöver nya medarbetare eller konsulter, tveka inte att kontakta oss – du kommer att bli förvånad över vad vi kan leverera innan pumpan till Halloween står på farstutrappan.

Topics: Future of workFör jobbsökandeFör företag