Nya mål och nya tag. Vi har gjort om vår hemsida. Hoppas du gillar den.

Digisankari_Baronafi-1920x957.jpg

Vi behövde ett ansikte som bättre representerar vad vi står för, vad vi erbjuder och vad vi kan bäst. Skillnaderna syns inte bara i färg och form utan också i innehållet. Vi har fyllt på med det som vi kan hjälpa till med just nu samt det som kommer att komma framöver.

Du kan läsa dig till vilka egenutvecklade digitala tjänster som du kommer att kunna ta del av om du anlitar oss på Barona och du får en tydligare bild om vem du ska kontakta gällande just ditt ärende.

Vi är väldigt nöjda med resultatet och hoppas att du blir det med när du besöker oss.

Lättare att hitta mer

Vi har gjort det ännu lättare för dig att hitta vilka tjänster vi erbjuder, vilka affärsområden vi kan erbjuda kompetensförsörjning inom samt vilka lediga jobb vi har för tillfället. I övrigt hittar du mer info om vilka vi är och hur du kommer i kontakt med oss.

Bloggen

Här på bloggen hittar du information om framtidens arbetsliv. Vad som händer ute på arbetsmarknaden, vart och vad vi ser att utvecklingen leder oss mot och tips längst vägen för att skapa en arbetsplats som är attraktiv och hållbar.

Är det något särskilt du vill läsa om? Hör av dig till oss med dina idéer, frågor eller tips.

Våra nya tjänsteerbjudanden

Allt som vi kommer lansera hittar du först på vår hemsida. Vi har några spännande nya affärsområden som vi kommer presentera under hösten. Däribland tjänster och möjligheter som du inte kommer kunna hitta hos någon av våra konkurrenter. Vi på Barona letar alltid efter hur vi kan hjälpa till med det som ingen annan gör. Vår utveckling är ett resultat av vår vision som är att ta samhället och ekonomin mot en ljusare framtid.

Välkommen till nya Barona.se

Topics: För företag